Contact

Haarweg 1
7495 PK Ambt Delden

Volg ons

TET

TET

LET OP VOOR TET RIJDERS IS ALTIJD PLEK

 

Voor onze TET rijders hebben wij de volgende aanbieding.

Een overnachting per persoon

Laagseizoen: EUR 10,00

Hoogseizoen: EUR 12,50

inclusief een flesje/blikje 0,33cl bier (meerprijs blik 0,50cl EUR 1,50 mits aanwezig de Beheerder zal je hierover informeren bij aankomst) douchemunt en gratis WIFI.

Er is de mogelijkheid om binnen te slapen mits het buiten regent.

Verder kun je de motor binnen stallen (alleen als het regent).

Er mag gebruik gemaakt worden van de koelkast, combi-magnetron en gasfornuis.

Elk volgend biertje dient bij de beheerder afgerekend te worden en kost EUR 1,00 per 0,33cl flesje/blikje of EUR 1,50 per 0,5l fles bier

Aanmelden via het reserveringsformulier is gewenst, echter het is ook mogelijk telefonisch te reserveren via nummer +31(0) 547 29 22 89

 

Bezoek de website van TET:

transeurotrail.org

Bezoek de Facebookpagina

Trans Euro Trail

TET wat staat voor Trans Euro Trail is een Europa brede organisatie welke offroad routes beschikbaar stelt die via GPX te berijden zijn per crossmotor. Deze route overspand meer dan 51,000km en gaat van onderaan Africa tot en met de Arctische cirkel. Deze route is en wordt door leden gemaakt en wordt gratis aangeboden.

Onze camping heeft als uniqum dat wij de enige geautoriseerde camping zijn die op een van deze routes – die begint vlak na de Nederlandse grens met Duitsland boven in Groningen tot en met de laatste meters van de Nederlandse grens in Limburg – staat aangemeld.

You don't have permission to register